November

 

 

 

Geweldig sinterklaasfeest in de treffe voor de jongere kinderen. Klik hier voor de foto's

 

   
 

December

 

11,12,13 inleveren oud-papier
 15  
Zaterdag 15 december 20:00 – 22:00  uur     Entree € 4,-

Film Lady Bird
 
Drama / Komedie (V.S. 2017) 12+
Californië, 2002. Christine "Lady Bird" is een rebelse leerling die op het punt staat af te studeren aan een conservatieve middelbare school. Ze wil gaan studeren in New York. Christine zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt.
Ze besluit op zoek te gaan naar zichzelf en ontvlucht haar thuisstad Sacramento.
16
Zondag 16 december 15:00 – 17:00 uur   Entree € 2,-

Kinderfilm Dikkertje Dap
 
Familiefilm  (Nederland 2017)  AL
Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin, kan Dikkertje Dap iedere dag bij Raf op bezoek. Ze zijn onafscheidelijk tot Dikkertje voor het eerst naar school moet en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen.
Dikkertje mist Raf enorm, maar beleeft op school ook allerlei spannende avonturen. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Dikkertje bedenkt een plan om Raf mee naar school te nemen en zo zijn twee vrienden bij elkaar te brengen.
 
20
Donderdag 20 december 20.00 -21.30
 
“Net Seure Mar Sjonge “in kerstsfeer
 
Gemengd koor “Net Seure Mar Sjonge “, o.l.v. Hélène Vijver, zingt bekende en onbekende kerstliederen, aangevuld met een paar andere liedjes uit hun repertoire en samenzang .
Dirigente en zangeres Hélène Vijver zal een solo ten gehore geven.
Er  zijn lekkere hapjes, iedereen is van harte welkom de toegang is gratis.
Voor een vrijwillige bijdrage wordt er na afloop met de hoge hoed langs gegaan.
 
26
Kerstconcert 26 december 2018 11:30 – 13:00 uur  entree: € 12,00 incl Glá½’hwein

Martin Oei, piano recital met muziek uit de romantiek
 
Martin Oei (1996) is een jonge pianist die zowel op moderne vleugels als op historische instrumenten optreedt. Hij is gefascineerd door fortepiano’s en Franse vleugels van het merk Erard.
Vanaf 2012 geeft hij regelmatig concerten samen met meesterpianist Daniël Wayenberg (4-handig en op twee vleugels) in binnen- en buitenland. Zo trad het duo op bij Podium Witteman en bij de opening van het Rijksmuseum. Voor een reeks concerten in het Dordrechts Museum en de Hermitage stelde Oei speciale programma’s samen, afgestemd op de tentoonstellingen.  Op zijn veertiende nam hij al zijn eerste CD op die hij presenteerde in het Concertgebouw bij het AVRO Radio 4 programma Spiegelzaal.  Tegenwoordig is Oei kind aan huis op het podium van het  Concertgebouw en hij is regelmatig te beluisteren op BBC 3 en Radio 4.
Voor dit bijzonder concert heeft Oei gekozen voor het vertolken van werken van A.Liadov, S. Rachmaninov, F. Chopin, R. Schumann en F. Liszt.  
Dat ‘De Spylder’ vermeldt staat tussen concerten in het Concertgebouw Amsterdam vervult ons met trots! Een uitgelezen kans om dichtbij van bijzondere muzikaliteit te genieten.
 
Voor meer informatie: www.martinoei.nl

Kaarten bestellen: www.despylder.nl
   
 

Januari 2019

 

 

 

   
 

Februari 2019

 

   
   
 

Maart

 

   
   
 

April